Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη πρόβα του νυφικού σας. Αν έχετε και άλλες απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Το ραντεβού για το νυφικό σας χρειάζεται για την δική σας σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την ειδικό μας στη νυφική collection. Θα χρειαστείτε την έμπειρη γνώμη μας για την γραμμή του νυφικού που έχετε ονειρευτεί, αλλά και αυτή που σας αναδεικνύει όσον αφορά το σωματότυπό και το προσωπικό σας στυλ. Η ειδικός μας θα βρίσκεται επίσης στην διάθεσή σας όσον αφορά τα νυφικά αξεσουάρ, καθώς τις πληροφορίες για τις πρόβες.
Σας προτείνουμε να περιορίσετε τον αριθμό των καλεσμένων σας σε 2 με 4 το πολύ, των οποίων τις γνώμες εκτιμάτε, καθώς οι πολλές γνώμες θα σας μπερδέψουν στη τελική σας απόφαση και δεν θα διευκολύνουν την προσήλωσή σας στο κάθε σχέδιο.
Το κατάλληλο εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος αναδεικνύει το σχέδιο του νυφικού, καλό θα είναι να το έχετε μαζί σας. Στην περίπτωση που έχετε σκοπό να φορέσετε στο γάμο σας κάποιο συγκεκριμένο δικό σας κόσμημα ή αξεσουάρ παρακαλούμε να το πάρετε μαζί σας στο ραντεβού. Εάν επίσης έχετε υπόψη να δοκιμάσετε κάποια μοντέλα σε συγκεκριμένη γραμμή, καλό θα είναι να έχετε κάποιες φωτογραφίες μαζί σας.
Έχοντας το σχέδιο που θέλετε να ράψουμε για εσάς κατά παραγγελία, καλό θα είναι να κλείσετε ραντεβού για να έρθετε σε επαφή με την ειδικό μας. Αυτό θα σας βοηθήσει όσον αφορά την γραμμή του νυφικού, τα μέτρα σας, τα υλικά και το κόστος, καθώς και ενδεχόμενη πρόβα σε μοντέλα στο ίδιο στυλ για να διευκολυνθείτε στην τελική σας επιλογή.
Η collection 2020 έχει ολοκληρωθεί, καθώς και ολόκληρη η συλλογή της έκθεσης Marriage έχει ανανεωθεί πλήρως. Η collection 2019 ξεκινάει από τα 800 € ενοίκιο και η κολεξιόν 2020 ξεκινάει από 1000 € ενοίκιο. Οι τιμές περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες μετατροπές και αξεσουάρ από την παραγγελία έως την τελική παράδοση.
Όλα τα σχέδια της collection είναι στη διάθεσή σας για ενοίκιο ή για αγορά, καθώς και για ραφή – παραγγελία από την αρχή στα μέτρα σας.
Εάν η επιλογή σας βρίσκεται στην κολεξιόν 2020 ή 2019 θα χρειαστείτε 2 με 3 πρόβες έως την τελική παράδοση. Εάν ράψουμε εξαρχής το σχέδιο που επιθυμείτε θα χρειαστείτε 3 με 6 πρόβες. Σε αυτή την περίπτωση είστε παρούσα στην διαδικασία ραφής του νυφικού σας βήμα βήμα.
Το καλύτερο timing για να κλείσετε το ραντεβού σας είναι 5 μήνες πριν την ημερομηνία του γάμου σας. Έτσι έχετε την χρονική άνεση σε όλες τις επιλογές σας, παραγγελίας εξαρχής και ραφής καθώς και μετατροπής του σχεδίου που έχετε επιλέξει.