REVIEWS

Your comments and impressions after our cooperation.

Reviews

“You Said About Us And We Thank You”

MARRIAGE 1973

I found the dress of my dreams in my first appointment!!! Excellent service, great variety of designs, wonderful place !!!
SOFIA KASTANA, 3-2-2020
You made me feel special!! With you i found my dream wedding dress and more beautiful than i have ever imagined!!
STAVROULA ILIADIS, 30-1-2020
Exceptional and beautiful people with taste !!! Gorgeous wedding dresses!!!
ANGELA K.B, 10-10-2019
I have no words!!! Top-notch professionals, with understanding and a lot of drive for what they do!!!
POLYTIMI MPAMPOUKIS, 15-5-2020
I simply love them!!! Lovely people, flawless cooperation and of course the wedding dress was stunning!!!
TONIA MPASAKARIS, 26-9-2019
Impeccable quality!! White glove proffesionalism!!
CHRISTINA KATSOULIS, 15-6-2019
I wish you continue to do the brilliant job you know so well!!
ELVINA MARANGOU, 27-5-2018
Thank you for everything!!!

ALEXANDRA DEGRES, 2-6-2019
A great experience the whole procedure!! Professionalism, understanding and great service!!!
JEN KAVOURGIA, 15-10-2018
They are the best thing happened at my wedding!!! I suggest every bride should come to the beautiful MARRIAGE1973!!
ALICE FRAGKIS, 1-11-2018
Thank you for making our wedding day the most happy day of our lives!!!
MICHAEL -DAISY SATZIN, 14-10-2001
It was all perfect!!!

GARYFALIA PAPADAKIS, 22-1-2018
A BIG thank you for everything!!! It was the most beautiful day of our lives!!!
KYRIAKI K., 5-8-2013
Εξαιρετικοί επαγγελματίες, πανέμορφα νυφικά και πεντανόστιμα κουφέτα… Δεν έχω λόγια!!Outstanding professionals, gorgeous wedding dresses, delicious bonbons!!! I have no words!!!
EMMANOUELA ZERVAS, 7-4-2018
Thank you for our impeccable cooperation and your help!!!we chose the most beautiful for our most precious day of our lives!!!
VERA DARAS, 9-3-2018
Flawless work and punctuality!!! You are there for every customer’s madness!! Thank you deeply!!!

POLYKRETI K., 18-5-2008
Excellent white-glove service!!! They are really good at bringing your ideas to life!!!
ELENI ZOE, 15-5-2019
I would get married again just to wear again one of your wedding dresses !!!

MARIA PAPPAS, 22-10-19
Everytime i enter and leave this shop i am excited. They amaze me every time !!!
STAVROS - ELENA G., 20-6-2018
Thank you for the wedding dress of my dreams !!!
ANNA TSAKLIDIS - KAPPATOS, 10-2-2019
Beautiful wedding dresses !!!! Great teamwork!!! My wedding dress was impeccable !!!
ASPA MASTRODIMITRIS, 14-9-2019

 Our Reviews in Chronological Order :

14-10-2001
Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε την ημέρα του γάμου μας την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. Για το άψογο σέρβις που έδειξε όλο το προσωπικό σας σας ευχαριστούμε. Πάντα χαρά και ευτυχία να δίνετε σε όλα τα νέα ζευγάρια. Πάντα καλές δουλειές και στις χαρές τις δικές σας.
Με εκτίμηση.
Μιχάλης & Νταίζη Σατζήν

18-5-2008
Με ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Σταμο,  τον Γιάννη και όλο το team του Marriage , παιδιά είστε καλύτεροι επαγγελματιες που έχω συνεργαστεί μέχρι σήμερα. Άψογη δουλειά, συνεπεια και οδηγοί σε κάθε τρέλα του πελάτη… Ευχαριστώ θερμά !!!
Παντα έτσι…  κερδίζετε καρδιές κόσμου!!!
Κ.Πολυκρέτη 

5-8-2013
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα!!! Ήταν η ωραιότερη μέρα της ζωής μας!!! Το νυφικό  και τα παρανυφάκια έκαναν… θραύση… !!!
Κ.Κυριακή – Σίφνος

4-5-2015
Τα λόγια μου δε φτάνουν για την εκπληκτική εξυπηρέτηση. Επαγγελματίες και πολύ καλά παιδιά, με πολύ ωραίο γούστο, που σου δίνουν όλο το χρόνο για να σε ικανοποιήσουν. Thank you guys for everything!!!
Angela Georgio 

4-2-2017
Άψογη εξυπηρέτηση, ευγενέστατοι όλοι μέσα στο χώρο!!! Πανέμορφα νυφικά και είδη γάμου!! Πραγματικά συγχαρητήρια!!
Τζένη Αθανασοπούλου

26-2-2017
Ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση και το υπέροχο κλίμα… Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη μοδίστρα που ασχολήθηκε τόσο πολύ για το άψογο αποτέλεσμα!!!!
Χαρά Τρέσσου

22-1-2018
Άψογα όλα!!!
Γαρυφαλιά Παπαδάκη

30-1-2018
Εξαιρετικοι σε όλα!!
Βαγια Πελεκάνου 

14-10-2018

Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε την ημέρα του γάμου μας την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. Για το άψογο σέρβις που έδειξε όλο το προσωπικό σας, σας ευχαριστούμε. Πάντα χαρά και ευτυχία να σπέρνετε σε όλα τα νέα ζευγάρια. Πάντα καλές δουλειές και στις χαρές τις δικές σας.
Άψογη εξυπηρέτηση… Πολύ όμορφο περιβάλλον… Με πολύ ζεστούς ανθρώπους !! Μεγάλη ποικιλία από μπομπονιέρες, βαφτιστικά και βεβαίως νυφικά! Σας ευχαριστώ πολύ!

Σοφία Καραμάνου – Χατζή


8-3-2018

Καταπληκτική δουλειά από ευχάριστους ανθρώπους και επαγγελματίες!!! Σας ευχαριστώ πολύ… Ήταν όλα άψογα… Συγχαρητήρια!!!

Γιάννα Καντάνη


9-3-2018

Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία μας και την βοήθεια των παιδιών να επιλέξουμε ότι ομορφότερο για την σημαντικότερη ημέρα της ζωής μας. Ευγενία, χαμόγελα και εξυπηρέτηση που θα κερδίσουν τον κάθε πελάτη… Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ότι το καλύτερο!!

Βέρα Δάρα


22-3-2018

Υπέροχα νυφικά, με μεγάλη ποικιλία, με πολύ καλή ποιότητα, πολύ ωραίος χώρος, καταπληκτική εξυπηρέτηση και καλές τιμές!!! Το πρώτο μαγαζί που δοκίμασα νυφικό και έκλεισα αυτό που ήθελα!! Από το ίδιο μαγαζί είχε πάρει και η μητέρα μου το νυφικό της το 1986, πράγμα που σημαίνει ότι κρατάει το όνομα του, την ποιότητα του και τις τιμές του!!!

Ιων Μαργούδη


25-3-2018

Υπέροχο άριστη εξυπηρέτηση.

Μαρία Δασκαλάκη


7-4-2018

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, ζεστή ατμόσφαιρα και με πολύ θετική ενέργεια όλα τα παιδιά! Πανέμορφα νυφικά, μπομπονιέρες, πεντανόστιμα κουφέτα και ιδιαίτερα προσκλητήρια… Δεν έχω λόγια!!

Εμμανουέλα Ζέρβα


19-5-2018

Απλά τέλειοι!!! Δημιουργήσαν με τεράστια υπομονή και επιμονή το νυφικό των ονείρων μου!!! Άψογοι επαγγελματίες, υπέροχοι άνθρωποι με αληθινά χαμόγελα και αγάπη για τις αγχωμένες νυφουλες!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!

Βασίλης – Αγγελική


23-5-2018

Απλά υπέροχοι άνθρωποι – επαγγελματίες!

Ανδριανή Καλογρίδου


27-5-2018

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση, συνεννόηση, ευγενεια και βοήθεια σε ό,τι αφορούσε την προετοιμασία του γάμου μας! Είσαστε καταπληκτικοί, θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα και σας εύχομαι να συνεχίσετε την εξαιρετική δουλειά που ξέρετε τόσο καλά να κάνετε!! Σας ευχαριστούμε για όλα!!!

Ελβίνα Μαραγκού


29-5-2018

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις υπέροχες μπομπονιέρες!!!

Βάσω Χαραλαμποπούλου


20-6-2018

Ντύθηκα νύφη!! Βάπτισα τρία παιδιά!! Πάντρεψα ένα ζευγάρι!! Καταπληκτική εξυπηρέτηση με πολύ καλές τιμές!! Μπαίνω και βγαίνω ενθουσιασμένη από αυτό το μαγαζί. Κάθε φορά με εκπλήσσουν!!!

Σταύρος & Έλενα Γκ.


3-8-2018

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εξαιρετική δουλειά σας και για τα πρωτότυπα στέφανα που ζητήσαμε και μας κατασκευάσανε εξαρχής, σε χρόνο dt, μακράν καλύτερα από ότι φανταζόμασταν!! Άψογοι επαγγελματίες και άνθρωποι!!

Ευφροσύνη Γερασίμου – Γκρανιά


8-10-2018

Μοναδικό μέρος!! Μοναδική εξυπηρέτηση!! Ότι φαντάζεσαι είναι εκεί!! Δεν υπάρχει κάτι που να μη μπορουν να σου φτιάξουν για να νιώσεις μοναδική στην ομορφότερη στιγμή της ζωής σου!!!!

Δ. Βακροπούλου


15-10-2018

Υπέροχη εμπειρία η προετοιμασία του νυφικού μου, και σε αυτό βοήθησε ο επαγγελματισμός, η ζεστασιά και η άψογη εξυπηρέτηση από τα παιδιά στο Marriage!! Ακόμα πιο υπέροχη η εμπειρία του γάμου, όπου φορούσα ένα νυφικό made for me, ακριβώς στο στυλ μου!! Σας ευχαριστώ για όλα!!!

Τζεν Καβουργιά


25-10-2018

Ήταν όλα καταπληκτικά!! Το νυφικό μου ονειρεμένο , οι μπομπονιέρες , τα στέφανα τα βαφτιστικά όλαααα!!! έζησα το παραμύθι μου !!! Ειλικρινά ότι και να πω είναι λίγο!!! Είναι νέοι άνθρωποι γεμάτη αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και ότι και να αποφασίσεις να πάρεις θα είναι σίγουρα υπέροχο!! Οι τιμές απόλυτα λογικές και όλοι τους κάτι παραπάνω από εξυπηρετικοί!!! Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά!!!

Μαρία Παππά


1-11-2018

Είναι ότι καλύτερο μου έτυχε στο γάμο μου… Βρήκα ένα νυφικό που με καλυψε απόλυτα αλλά βρήκα και έναν επαγγελματισμό αγκαλιασμένο με μια ανθρώπινη και ζεστή αντιμετώπιση σε καθε τι. Δεν αγχώθηκα ούτε μία στιγμή γιατί έβλεπα την συνέπεια και την εμπειρία σε κάθε επικοινωνία και αυτό με έκανε σίγουρη πως το νυφικό μου θα είναι τέλειο. Προτείνω σε κάθε νύφη πριν αποφασίσει το νυφικό της να περάσει από το υπέροχο Marriage…

Αλίκη Φραγκή


2-1-2019

Ευχάριστοι άνθρωποι, πολύ μεγάλη ποικιλία σε είδη γάμου – βάπτισης. Συγκεκριμένα για βάπτιση έχουν ότι χρειάζεται. Σε ένα μέρος όλα! Εξυπηρετικότατοι, με πρόθεση να βοηθήσουν! Πολύ καλές τιμές.

Γεώργιος Ρόδιος


4-2-2019

Υπέροχα νυφικά, προσιτές τιμές, φοβερή εξυπηρέτηση και ζέστη υποδοχή κάθε φορά από τους ιδιοκτήτες!!

Ιωάννα Σίντη


10-2-2019

Άριστοι επαγγελματίες, πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Σας ευχαριστώ πολύ για το νυφικό των ονείρων μου!!

Άννα Τσακλίδου – Καππάτου


25-2-2019

Καταπληκτικό!

Άγγελος Μπαστιάνος


10-3-2019

Μεγάλη ποικιλία, πολύ καλές τιμές, πολύ εξυπηρετικό προσωπικό!

Κωσταντίνα Πετρίδη – Αποστολοπούλου


25-3-2019

Ωραίος καθαρός χώρος, οι ιδιοκτήτες ευγενικοί και πολύ εξυπηρετικοί σε βοηθούν ώστε να βρεις όλα όσα χρειάζεται ένας γάμος και μία βάπτιση. Μεγάλη ποικιλία σε μπομπονιέρες ώστε δύσκολα θα φύγει κάποιος ανικανοποίητος. Το κατάστημα είναι πολλά χρόνια με αποτέλεσμα η εμπειρία στο χώρο να είναι μεγάλη και η ποιότητα στα υλικά το ίδιο. Οι τιμές είναι σε πολλά είδη ικανοποιητικές και υπάρχει πάντα το περιθώριο κάποιας εκπτώσης στον πελάτη. Συνίσταται η επίσκεψη στο χώρο!!!

Τζινα Κ.


8-4-2019

Όμορφο μαγαζί, φοβερή εξυπηρέτηση χωρίς πίεση, το οποίο είναι πολύ σημαντικό στο να επιλέξεις το νυφικό σου!! Πολύ καλή ποιότητα και μεγάλη ποικιλία σε νυφικά!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Σταυρούλα Ηλιάδη


15-5-2019

This is the second time I come here for baptism things and probably the fifth time my mother has come. Excellent white-glove service, they know their stuff and they are very helpful. They are also really good at bringing your ideas to life. Only thing I wish they had more unusual choices for those of us who don’t want to do the same same.

Eleni Zoe


2-6-2019

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα! Είστε υπέροχοι!!!

Αλεξάνδρα Δεγρέ


15-6-2019

Απίστευτη ποιότητα!! Άψογοι επαγγελματίες!! Συγχαρητήρια !!!!!!

Χριστίνα Κατσούλη


3-7-2019

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από ενοικίαση νυφικού από το κατάστημα. Άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό, ευτυχώς δεν χρειάστηκαν πολλές επιδιορθώσεις, οσο για το νυφικό ήταν απλά τέλειο… Παραλαβή αρχές Αυγούστου και παράδοση τέλη Αυγούστου. Το προτείνω ανεπιφύλακτα το κατάστημα, ίσως το μόνο αρνητικό οι ελαφρώς τσιμπημένες τιμές τις μπομπονιέρες… το οποίο δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς ο καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει.
Σάκης Σ.


20-7-2019

Ολοι τους είναι εξαιρετικά παιδιά, επαγγελματίες!!! Βρήκα το νυφικό με την πρώτη, η Άννα με εξυπηρετήσε με τον καλύτερο τρόπο έως το τέλος!!! Σας ευχαριστώ πολύ να είστε καλά!!!
Ελένη Γκορτζιάν


28-8-2019

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!! Προτείνω σε κάθε νύφη να πάει στα παιδιά και σίγουρα θα μείνει ευχαριστημένη!!!

Γιώτα Σπυριδάκου


14-9-2019

Υπέροχα νυφικά!!! Και πολύ καλή ομάδα!!! Το νυφικό μου άψογο!!!

Άσπα Μαστροδημήτρη


26-9-2019

Απλά τους αγαπώ…!!! Υπέροχα παιδιά, υπέροχη συνεργασία και φυσικά το νυφικό έκλεψε την παράσταση!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Τόνια Μπασακάρη


10-10-2019

Υπέροχοι άνθρωποι εξυπηρετικοί με γούστο!! Τέλεια νυφικά!!

Άντζελα Κ.Β.


22-10-2019
Επειδή πριν παντρευτώ είχα πολύ χρόνο να ψάξω για πολλά νυφικά είναι το μόνο μαγαζί που όλα του τα νυφικά ήταν υπέροχα!! Κομψά φινετσάτα και αναδεικνύουν την γυναικεία ομορφιά!! Θα ξαναπαντρευόμουν για άλλη μια φορά μόνο και μόνο για να βάλω ξανά νυφικό από εσάς!!!
Μαρία Παππά

8-11-2019
Εκ μέρους του συλλόγου μας, ευχαριστούμε θερμά για την συνεισφορά και την υποστήριξη στο έργο μας. Ευελπιστούμε η συνεργασία σας και η συμπαράσταση σας, να γίνει παράδειγμα προς μίμηση στο μέλλον για όλους. 
Αλεξίου Χρυσαυγή 

8-1-2020
Εξαιρετικοι επαγγελματίες, με χαμόγελο, προθυμία, γούστο και υπομονή!! Ευχαριστούμε για όλα!!
Ιωάννα Κ.

10-1-2020
 
Ήταν όλα εξαιρετικά!! Υπεύθυνοι και επαγγελματίες. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
 
Νένα Ευαγγελινού

30-1-2020

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την φοβερή εξυπηρέτηση, με κάνατε να αισθανθώ πολύ όμορφα και πολύ ξεχωριστή! Βρήκα το νυφικό των ονείρων μου και ακόμα πιο όμορφο απο ότι είχα ονειρευτεί! Σας στέλνω κάποιες φωτογραφίες από μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου! Σας ευχαριστώ και πάλι έναν έναν ξεχωριστά!!!

Σταυρούλα Ηλιάδη


3-2-2020

Βρήκα το νυφικό των ονείρων μου στο πρώτο κιόλας ραντεβού! Άψογη εξυπηρέτηση,μεγάλη ποικιλία, τέλειος χώρος…το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

Σοφία Καστανά


15-5-2020

Απλά δεν έχω λόγια. Άψογοι επαγγελματίες, με κατανόηση και πολλή όρεξη για αυτό που κάνουν. Πέρασα ένα υπέροχο απόγευμα, βρήκα νυφικό, έκλεισα πακέτο βάφτισης, μπομπονιέρες, προσκλητήρια σε εκπληκτικές τιμές.

Πολυτίμη Μπαμπούκη

BRIDAL 2022

NEW COLLECTION

BRIDAL 2021

2021 COLLECTION

WEDDING TRAYS

TRAYS

BRIDES FAQ

FAQ

OUR BRIDES

GALLERY